Привітання з Великоднем (Паскою)? прозою

Підібрано 25 з 137

Щиро вітаю вас із Великоднем. Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією.

У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно вірили – Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації.

Бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого.

Христос Воскрес! Воістину воскрес!
#1
Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса – це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.

Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Прошу у Господа мудрості для єднання сердець і помислів, бажань і праці. Здоров'я, миру, поміркованості Вам і Вашій родині у поступах на життєвих дорогах. Нехай господня ласка Вас зігріває і навчає щастя. Нехай любов Господня з ясних високостей в оселю Вашу зійде світлим гостем!
#2
Бажаю Вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у Вашу родину, щирість та добро у взаємини!

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!

Христос Воскрес!
#3
Від щирого серця вітаю всіх, хто відзначає цими днями Світле Воскресіння Христове! Нехай Великдень наповнить наші серця великою силою та добром для великих справ і великих звершень. Нехай він принесе нашій Україні великий мир.
Христос воскрес!
#4
Дорогенькі мої, хай в кошик Вам ляжуть баранчик і паска, шматочок шинки, запашка ковбаска, і писанок кілька з корінчиком хрону. Хай пливе достаток до Вашого дому! Христос Воскрес!
#5
Найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового!

Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.

Христос Воскрес!
#6
Греко-католицька громада поздоровляє з світлим святом Христового Воскресіння.

Дорогий наш Отче! Прийміть від нас найщиріші побажання доброго здоров’я та всіляких гараздів. Нехай Воскреслий Христос вповні і по достатком зішле на Вас дари Святого Духа, за молитвами Пречистої Діви Марії, для добра ближнього і на прославу Божу.

Ви є добрий пастор, який не жаліє ні сил, ні часу, і навчає нас правди віри та веде дорогою добра та любові. Низько кланяємося Вам за ревну молитву, за доброту, співчуття, невтомну працю у Христовому винограднику.

З повагою дирекція школи, вчителі, учні, технічний персонал.
#7
Христос воскрес!

У день святий бажаю щастя вам простого! Бажаю в душах відродити уміння вірити й любити.

А бог вам щедрою рукою за вашу віру за терпіння своє надасть благословiння!
#8
Христос Воскрес!
З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій!Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!
#9
Христос Воскрес!

Ясніє сонечко і квітне світ увесь! І ронять Ангели Тобі пір'їнки з крил - на знак того, що Бог Тебе благословив!

Веселих свят!
#10

Найближчі свята
18 квітня
20 квітня
23 квітня
25 квітня

Тариф L на 3 міс.

Великдень(Паска)?

Свято Світлого Христового Воскресіння, Пасха - головна подія року для православних християн і найбільше православне свято. Слово "Великдень" прийшло до нас із грецької мови й означає "переходження", "звільнення". У цей день ми торжествуємо позбавлення через Христа Спасителя всього людства від рабства диявола і дарування нам життя і вічного блаженства. Як хресною Христовою смертю здійснено наше спокутування, так Його Воскресінням дароване нам вічне життя.

Великдень. Існує декілька легенд щодо виникнення назви свята. За однією з них назва «Великдень» («Великий День») з'явилася аж наприкінці першого тисячоліття з приходом на українську землю християнства. Легенда говорить, що «Великдень називається так тому, що в той час, коли Христос народився, сильно світило сонце і стояли такі довгі дні, що теперішніх треба сім скласти, щоб був один тодішній. Тоді, було як зійде сонце в неділю вранці, то зайде аж у суботу ввечері. А як розп'яли Христа — дні поменшали. Тепер тільки царські ворота в церкві стоять навстіж сім днів…»

Слово «Пасха» походить від назви старозаповітного свята песах, що святкували юдеї в пам'ять про звільнення від єгипетського полону. Пасхальне ягня в юдеїв стало прообразом Христа, тому Христос іменується ще Агнцем Божим, Агнцем Пасхальним, Пасхою.