Як привітати маму

Як привітати маму

Серед безлічі слів, які ми вимовляємо на адресу різних людей, самих теплих і добрих заслуговують наші батьки. І якщо ви не знаходите час сказати їм про свою любов під час сірих робочих буднів, свята — найкращий спосіб виразити всі свої почуття. І привітання тут має бути, насамперед, душевним, незалежно від того, відзначаєте ви 8 Березня, День народження чи мамин успіх на роботі.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з днем народження мамі які легко запам'ятовуються385 привітань, 10 листівок
Мамі завжди на день народження буде приємна листівка і квіти. А якщо ви ще й підпишете листівку самостійно, висловите всі свої почуття, це дуже зігріє їй серце. Якщо ви все-таки зупинилися на квітах, але хочете подарувати їх оригінально, купіть декілька різних квіток. Залежно від вибору квітів список може бути різним. Але мамі буде приємно, та й гарний незвичайний букет прикрасить її кімнату. Зараз роблять багато різних стінгазет. Ви можете підійти до цієї справи з вигадкою, і створити свою, унікальну стінгазету. Головні герої — ви й мама. Розвісьте фотографії різних років, причому не тільки мамині, але і ваші. Сенс простий — ви б не відбулися в цьому житті, якби не було поруч з вами Ангела-Хранителя — вашої мами. Якщо ваша мама творча людина — пише вірші, співає, в’яже, вишиває хрестиком, — подаруйте їй інтернет-магазин. Персональна сторінка або блог відкриють мамі нові горизонти у творчості і в спілкуванні з людьми. А заодно і в комп’ютерній грамотності. Подаруйте мамі годинник з вашої найкращою фотографією вдвох. Їх можна або замовити заздалегідь на інтернет-сайтах, або за спеціальними каталогами заводів (коштують не дуже дорого). А можна зробити самим, головне знати, як влаштований механізм годинника, щоб витягнути вихідну картинку і замінити на вашу фотографію. Якщо у вас велика сім’я, можна влаштувати жартівливе змагання «А ну-ка, дівчата», і нехай мами з доньками пройдуть кілька жартівливих конкурсів. Природно, перемогти повинна найголовніша мама, ну або дружба. Хоча гарний настрій і позитив будуть забезпечені як учасницям, так і вболівальникам!