Що подарувати підлітку 15 років

Що подарувати підлітку 15 років

15 років - це складний вік . Підліток починає усвідомлювати себе як особистість, він вже не дитина, але ще й не дорослий. Хлопчики і дівчатка в цьому віці вже починають повноцінно відчувати себе в своїй соціально-статевої ролі. А значить, і подарунок для такої дитини підібрати досить складно.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Поздоровлення з 15 річчям на ювілей які легко запам'ятовуються37 привітань
15 років - це складний вік . Підліток починає усвідомлювати себе як особистість, він вже не дитина, але ще й не дорослий. Хлопчики і дівчатка в цьому віці вже починають повноцінно відчувати себе в своїй соціально-статевої ролі. А значить, і подарунок для такої дитини підібрати досить складно. Подарунки для 15 -річних хлопчиків. У більшості хлопчаків у цьому віці є якісь улюблені заняття. Ось, виходячи з цих захоплень, і потрібно підбирати подарунок. Якщо дитина годинами сидить біля телевізора, стежачи за матчами своєї улюбленої футбольної команди, подаруйте йому квитки на футбольний матч, в якому буде брати участь його улюблена команда. А якщо це фізично неможливо, то подаруйте йому футбольний м'яч з автографом його улюбленого гравця. Якщо хлопчик ще не визначився зі своїми захопленнями, ви можете допомогти йому, вибравши для нього заняття, в якому він зможе розкритися. Можна подарувати такому хлопчиську головоломку або комп'ютерну гру-квест, які розвивають логіку та аналітичне мислення. Хлопчику, який захоплюється комп'ютерами, сподобається подарунок, який пов'язаний з цією темою. Це може бути спеціальна комп'ютерна література , наприклад, самовчитель з модернізації комп'ютера. Сьогодні підлітки краще дорослих володіють гаджетами. Відмінним подарунком 14 -річному хлопцю буде новий смартфон. До нього можна купить цікавий і незвичайний чохол, наприклад, з імітацією фактури дерева. Подарунки для дівчинки 15 років. У цьому віці дівчатка починають вже стежити за своєю зовнішністю і навіть потайки користуються маминою косметикою і парфумерією. А значить, прийшов час подарувати їй легкі , непомітні легкі парфуми і спеціальну натуральну косметику для дівчаток-підлітків. У 14 років дівчатка дуже люблять фотографуватися. А значить, відмінним подарунком для неї стане фотосесія з професійним фотографом і справжнім модельним макіяжем. А якщо дівчинка любить фотографувати сама, то можна подарувати їй фотокамеру з високою роздільною здатністю. Вибираючи подарунок для 14- річного підлітка, необхідно відштовхуватися від кількох аспектів: стиль, мода і інтереси самої дитини. Такий подарунок обов'язково принесе радість дитині .


Найближчі свята
16 квітня
17 квітня
18 квітня
20 квітня