Що подарувати начальниці

Що подарувати начальниці

Іноді здається, що вибрати подарунок жінці - шефу - практично нездійсненна місія. Але не варто панікувати завчасно! Можливо, вам допоможуть прості правила вибору подарунка для жінки-шефа. Квіткове Правило: квіти повинні бути і крапка! Неважливо, що на покупку подарунка для шефині ви вже витратили нечувану суму. Заявитися на свято до жінки-шефу без пристойного букета квітів - це все одно, що обійти компліментом нову стрижку своєї дружини після відвідин нею дорогого салону. Може, й обійдеться. Але краще не ризикувати!

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Поздоровлення колегам на ювілей які легко запам'ятовуються55 привітань
Які квіти подарувати шефині? Тут все залежить від ступеня вашої обізнаності про смаки начальниці. Кращий і самий простий варіант - розвідати у секретарки або наближеній шефині, які квіти любить начальниця. Якщо не знаєте, що дарувати - даруйте троянди. Троянда - квітка королівський, а значить, статусний. Тому навіть, якщо ці квіти - не її улюблені, дорогий букет начальниця оцінить гідно. Будьте обережні з букетиками тюльпанів або пролісків. Худий непоказний букет може образити самолюбство шефині. Якщо вже наважуєтеся дарувати нехитрі квіти начальниці, то нехай це буде оберемок тюльпанів або солідна кошик пролісків. Парфюмерно-Косметичне Правило: ніякої косметики і духів - навіть дуже дорогих! Загальна рекомендація для всіх чоловіків проявляти обережність в підборі ароматів і косметики в подарунок жінці перетворюється на жорстке табу, коли справа стосується вибору подарунка для начальниці! Косметика і парфуми - дуже інтимні речі. Звичайно, не нижня білизна, але все ж ... Коли ви їх даруєте своїй начальниці, ви переходите певну межу пристойності. Навіть, якщо ви вгадаєте з ароматом або улюбленої косметичної фірмою, шефиня може бути обурена вашої фамільярністю. Правило Балансу: даруєте начальниці статусні і красиві речі! Ваша начальниця - керівник. І про це не можна забувати. Тому, як будь-який керівник, вона хоче відчувати, що її підлеглі цінують і поважають її, як начальника і успішну особистість. Звідси напрошується висновок, що подарунок начальниці повинен бути недешевим, і підкреслювати статус вашої шефині. Але в той же час, не можна забувати, що ваша начальниця - жінка. І, як би строго вона не тримала себе з підлеглими, в глибині душі вона хоче, щоб її сприймали красивою жінкою. Тому буде здорово, якщо вибираючи подарунок начальниці, ви зумієте дотримати баланс між статусні речі і її красою, витонченістю. Як приклад можна привести дорогу, прикрашену стразами флешку - кулон. З одного боку - подарунок статусний. З іншого боку його витончене стильне оформлення нагадує про красу його майбутньої господині. Догодити шефу подарунком - завдання не з легких. Якщо ж ваш шеф - жінка, завдання ускладнюється тисячократно. Адже всі жінки непередбачувані і образливі. А жінки при владі - особливо. А образа шефині, як ви здогадуєтеся, може плачевно позначитися на вашій кар'єрі. Тому проблема «що подарувати начальниці?» Вимагає серйозного і вдумливого підходу!