Що подарувати на дерев'яне весілля

Що подарувати на дерев'яне весілля

П'ять років спільного життя термін не маленький, але й не великий. Як показує життя, якщо пара дожила до дерев'яної весілля, то їхній шлюб буде довгим і щасливим.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з річницею весілля які легко запам'ятовуються101 привітань
Що ж подарувати молодій парі на їх дерев'яне весілля? Перше, що спадає на думку, це, звичайно ж, дерев'яні ложки, тарілки або розписні кухонні дошки. Але, на жаль, все це банально і не цікаво. Найбільш популярним подарунком на дерев'яне весілля є невеликі статуетки, вирізьблені з дерева за образом і подобою ювілярів. Ідеально, якщо вони будуть на весь зріст, обніматися і цілуватися. Варто очікувати з боку друзів і жартівливі подарунки. Наприклад, двох метрове дерев'яне весло, щоб чоловік з дружиною гребли по життю разом або дерев'яна качалка з написом «Спробуй тільки поверни наліво». Варіантів подібних подарунків превелика безліч, слід чекати чого завгодно і бути готовим до всього. Найбажанішим подарунком на дерев'яне весілля може стати поїздка в будь-який музей дерева. Майже в кожній країні світу є такі місця. Можна подарувати і дорогий журнальний столик з червоного дерева з різьбленим малюнком. Це чудовий і стильний подарунок, який не вийде з моди ще багато років. Безперечно, найкращим подарунком на дерев'яне весілля є невеликий будиночок з бруса на дачній ділянці поблизу якого-небудь водоймища, краще озеро. Тут вже щастя сімейній парі не буде кінця. Хіба неприємно виїжджати хоч раз на тиждень у вільний вихідний за місто, у свій будиночок, готувати шашлички і згадувати хороших друзів, подумки дякувати їм за такий щедрий і потрібний подарунок. Як говориться: «На смак і колір, товаришів немає»! Кожен має право зробити саме той подарунок, на який у нього вистачило фантазії, ну і само собою, засобів. Головне не образити ювілярів безглуздим подарунком, принести їм в будинок в цю знаменну дату тільки гарний настрій!


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня