Що подарувати на День будівельника

Що подарувати на День будівельника

Щорічно у другу неділю цікавий подарунок на День будівельника дорогим людям. Обираємо цікавий подарунок працівникам будівельної галузі з нагоди професійного свята.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з Днем будівельника України які легко запам'ятовуються35 привітань, 4 листівки
Подарунки на День будівельника Подушка у вигляді цегли. Робота у будівельника нервова і важка, тому заслужений відпочинок на м'якій «цеглі» принесе задоволення. За допомогою такої подушки можна також влаштовувати веселі бої або відпрацьовувати удари. «Будівельний» набір з солодощів і чаю. Ласощі та упаковка чаю послужать вдалою ідеєю подарунка представницям жіночої статі. Оригінальним варіантом стане набір «штукатурний заміс», в якому грунтовка - це згущене молоко, а суха суміш - чай, або печиво у формі будівельних інструментів в мініатюрному дерев'яному ящику. Харчовий бокс. Набір з термо-лотків послужить практичним подарунком. Він дозволить будівельнику насолоджуватися в обідню перерву смачними теплими стравами. Краще вибирати бокс, який складається з декількох відділень, щоб не змішувати різні продукти між собою. Такий харчовий термос стане в нагоді своєму господарю не тільки на об'єкті, а й на пікніку або в дальній поїздці.


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня