Що подарувати дівчині, якій виповнилося 16 років

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 16 років

Подібний вік - це завжди романтика, період закоханості. Якщо дівчина близька, можна купити для неї листівку, яка здатна зізнатися в любові. Якщо ні, то таку ж, але просто з красивими компліментами. У такі листівки вбудований диктофон і на нього записується поздоровлення. Також це можуть бути поздоровлення і у віршованій формі, бажано власного твору, тоді подарунок дівчині стане дуже дорогий.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Поздоровлення з 16 річчям на ювілей які легко запам'ятовуються41 привітань
Будь-яка дівчина, незалежно від віку, любить квіти, їх теж можна подарувати по-різному. Можна і іграшку м'яку купити, але тоді вона повинна бути обов'язково великий. Не варто забувати, що День народження - особливе свято, тим більше 16-річчя. Буде чудово, якщо подарунок буде пам'ятним: це може бути книга в оригінальному палітурці, красива і досить дорога статуетка, підлогова ваза і т.д. Головне, щоб річ залишалася у господині довго. Даруючи подарунок, не треба приховувати почуттів і боятися здивувати дівчину, так як їй все це буде приємно.


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня