Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Наближається чергова річниця весілля і стає актуальним питання: «Що подарувати дорогій дружину? Та таке, щоб було пооригінальніше? ».

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з річницею весілля які легко запам'ятовуються101 привітань
Наближається чергова річниця весілля і стає актуальним питання: «Що подарувати дорогій дружину? Та таке, щоб було пооригінальніше? ». Начебто все, що можна вже було подаровано, вручено та презентовано. Туалетна вода, приладдя для гоління і гелі для душу, краватки і запонки, портсигари і портмоне. На цьому зазвичай фантазія у більшості російських жінок закінчується. Але якщо добре подумати, то можна придумати масу способів, щоб коханий чоловік залишився задоволений. Щороку шлюбу має свою назву, тому можна дарувати щось пов’язане з кількістю прожитих разом років. Наприклад, один рік шлюбу іменується ситцевій весіллям, тому в якості доповнення можна приготувати ситцевий хусточку, два роки - шкіряною, відповідно, підійде брелок для ключів зі шкіри, третій рік - солом’яна весілля, подарувати можна підставку для телефону, зроблену із соломи і так далі . Але це все невеликі презенти, що додаються до основного. Отже, в якості головного і найголовніше, оригінального, подарунка може виступити сучасна домашня мініпивоварня. Ось чому порадіє любитель пива і затишних домашніх посиденьок! Також до такого подарунка підійде містка сумка-холодильник, щоб переносити в ній напій власного виробництва і радувати друзів і родичів на святах і зустрічах. Непоганим подарунком стане автонавігатор або нові сабвуфери для улюбленої машини чоловіка. Можна подарувати чоловікові катання на квадроциклі замістом або на сноуборді взимку. Підійде і стрибок з парашутом, але це тільки в тому випадку, якщо він - екстремал, в іншому випадку - він може просто не зрозуміти. Якщо чоловік - любитель покурити кальян в клубах і кафе, можна презентувати його йому, щоб він міг розслаблятися і вдома. Завжди порадують подарунки, пов’язані з захопленнями та уподобаннями чоловіка: риболовлею, полюванням, спортом, спортивними походами і т.д. Також будуть сприйняті на «ура» презенти, пов’язані з підтримкою його іміджу: дорогий щоденник, ручка, візитниця. Ну і звичайно до всього вищепереліченого необхідно докласти смачну вечерю з романтичним продовженням.