Ручна робота у подарунок для хлопчика до року

Ручна робота у подарунок для хлопчика до року

Якщо серед родичів і близьких у малюка є люди, здатні створювати щось своїми руками, то для них питання, що подарувати хлопчикові до року, відпаде сам собою.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з днем народження похреснику які легко запам'ятовуються10 привітань
Які речі для хлопчика до року можна зробити? Розвиваюча книжка. Кожна її сторінка робиться з тканини, бажано з різною фактурою. На сторінці повинні бути петельки, кишеньки і т.д. - щось, що дитині було б цікаво перебирати, складати, згортати і просто чіпати. Дрібні деталі (наприклад, ґудзики) краще не пришивати, тому що малюк може їх відірвати і випадково проковтнути або засунути в носик. Розвиваючі кубики або будиночки. Такі іграшки робляться з щільного матеріалу (наприклад, фетру), шматки якого з'єднані між собою шнурами. Дірочки, через які протягнуто шнурок, повинні бути досить великими, щоб малюкові було зручно просовувати його через них. Звичайно, подібні речі більше підходять хлопчикам після 7-8 місяців, коли вони вже можуть досить довго і впевнено сидіти на одному місці. Слінгобуси. Мабуть, кожна молода мама знає, як важко чимось зайняти дитину, коли доводиться довгий час тримати його на руках і стояти на одному місці. Прекрасна можливість і себе прикрасити, і відвернути малюка - надіти слінгобуси. Вони робляться з натуральних гіпоалергенних матеріалів, наприклад, дерева і бавовняних ниток. Малюк буде їх смикати і розвивати таким чином дрібну моторику. Маленькі брязкальця. Напевно, їх змайструвати найпростіше. Адже для цього знадобляться тільки невеликі пластикові баночки, наповнювач (сухий горох, бісер, крупа і т.п.) і різнокольорові шматочки тканини, щоб обернути баночки. Найголовніше - щільно закрити і замотати кришки скотчем, щоб випадково не відкрилися. Також хлопчикові можуть підійти музичні книги, пальчикові фарби або ляльки на руку. Всі діти різні, одні ні хвилини не сидять на місці і не концентрують увагу на чомусь одному. Інші ж із задоволенням грають з однією іграшкою, сидячи в манежі. Зрозуміло, подарунок повинен враховувати ці особливості малюків.