Подарунки начальниці або бізнес-партнеру

Подарунки начальниці або бізнес-партнеру

Вибираючи презент для своєї керівниці, колеги, бізнес-партнера або важливої клієнтки, постарайтеся підібрати щось нейтральне, не надто особисте і зобов'язуюче, але в той же час що демонструє вашу повагу і статус іменинниці:

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з Днем Шефа (Привітання з Днем Боса) які легко запам'ятовуються102 привітань
Вибираючи презент для своєї керівниці, колеги, бізнес-партнера або важливої клієнтки, постарайтеся підібрати щось нейтральне, не надто особисте і зобов'язуюче, але в той же час що демонструє вашу повагу і статус іменинниці: Письмове приладдя. Кулькові або пір'яні ручки: з дорогоцінним камінням, з дорогоцінних матеріалів. Ще один варіант - письмовий набір на стіл. Записна книжка. Зручна модна записна книжка з обкладинкою з натуральної шкіри - теж хороший вибір. Візитниця. Діловій жінці необхідно десь зберігати візитки. Папка для документів. Статус людини і його серйозний підхід до справи визначається деталями. Одна з таких деталей - папка для документів, з якої ділова жінка приходить на бізнес-зустрічі. Ви можете підібрати в подарунок і щось для офісу іменинниці: вазу, статуетку або настінні годинники. Можете подарувати і елітний алкоголь або ексклюзивний подарунковий кошик.


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня