Подарунки на день Валентина своїми руками

Подарунки на день Валентина своїми руками

Добре зробити подарунки своїми руками. Так звані «хенд мейд» подарунки містять часточку вас самого і завжди оцінюються по достоїнству.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з Днем Святого Валентина які легко запам'ятовуються113 привітань, 18 листівок
Можна зробити вишивку. Якщо ви ніколи цим не займалися - нестрашно, є багато посібників, за якими ви швидко навчитеся, та й є готові схеми, за якими легко працювати. Вставте вишивку в рамку і ви зрозумієте, що подарувати радість дуже просто. Легко можна зробити мило в формі серця самим. Для цього візьміть формочку для кексу у вигляді сердечка і заповніть її шматочками мила. Вони можуть бути різних кольорів. Добре б додати туди ароматичні масла за вашим смаком. Поставте в мікрохвильову піч і почекайте, коли мило розріджуючи. Залиште до охолодження. Коли мило остудиться дістаньте його з формочки і обв'яжіть гарною стрічкою. Після романтичної вечері, зі свічками та смачною їжею, приглушіть світло і запропонуйте коханому зіграти в гру. Вона полягає в тому, щоб знайти сердечка з побажаннями заховані в одязі. Якщо він роздягаючи вас упустив сердечко, то бажання не збувається. Я думаю, що він буде дуже старатися необроніть жодного і буде дуже акуратний. Це принесе вам обом багато незабутніх вражень. Якщо чоловік цінує таке ваше якість, як романтичність, то можна зробити так: на CD диск наговорите ваші зізнання в коханні. Можна додати пісні і вірші про кохання. Вимовляєте слова ніжним пошепки. Так, ви без сорому скажіть йому про свою любов і він почує вас навіть перебуваючи далеко від вас. Можете при бажанні намалювати на касеті сердечка або наклеїти зверху на футляр.