Пам'ятні сувеніри для енергетика

Пам'ятні сувеніри для енергетика

Нелегка праця енергетиків повинна бути гідно оцінена, а тому на День енергетика всім, хто причетний до цього свята, прийнято дарувати невеликі сувеніри та пам'ятні подарунки.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання зі всесвітнім днем медичних сестер які легко запам'ятовуються57 привітань, 16 листівок
Якщо ви шукаєте подарунок для керівника, чи хочете відзначити досягнення співробітника або привітати з професійним святом важливого партнера або клієнта, підійдуть такі варіанти пам'ятних сувенірів: настільна музична електростанція; настільні скульптури «Вишка» або «Електростанція» з цінних металів або благородних порід дерева; елітна канцелярія з гравіюванням, наприклад, щоденник з натуральної шкіри; погодна станція «Парова машина» або настільний примірник парового двигуна; газета, випущена спеціально до Дня енергетика; настільний або підлоговий біокамін; тематичні шахи; запонки або затискач для краватки у вигляді елементів на енергетичну тематику; годинники настінні або настільні - лампочка Едісона; медаль, орден або нагородна статуетка за особистий внесок в загальну справу. Дуже дорогі подарунки намагайтеся не дарувати, щоб це не було розцінено як хабар. Керівнику, згідно з діловим етикетом, дарують презент від усього колективу, а не індивідуально від співробітника.