Кращі ідеї подарунків для подруги, у якої все є

Кращі ідеї подарунків для подруги, у якої все є

Вибрати подарунок близькій людині часом досить складно, особливо, якщо у цієї людини в принципі є все для щасливого і комфортного життя. Але що робити, якщо скоро день народження у вашої подруги і ви просто не уявляєте, що їй такого вручити в цей день. Спеціально для такої ситуації ми підібрали кілька варіантів подарунків і, можливо, серед них ви зумієте знайти щось підходяще.


Флораріум

Непоганим рішенням буде подарувати їй подарунок, який буде одночасно і красивим і творчим. Так, ви можете презентувати їй флораріум, а саме невеликий акваріум зі спеціальним добривом, де вона зможе виростити свою особливу і досить неприхітливу рослину. По-перше, це дійсно цікаво, ну а по-друге, можливо вона зуміє створити якусь дійсно унікальну квіткову композицію.

Враження

Якщо в неї все є, то варто розглядати як знак уваги не щось матеріальне, а якесь незабутнє враження. Вибрати його ви можете на bodo.ua, адже там є розваги на будь-який смак та гаманець. Це може бути стрибок з парашутом, spa догляд за тілом з мінералами, балійський традиційний масаж, фотосесія з проектором, флоат-капсула, вечеря в ресторані з панорамним виглядом, екскурсія до підземелля Києва, створення скульптури, майстер-клас великого тенісу, дегустація вин та так далі.

Смарт маска

У багатьох жінок великою популярністю останнім часом користуються різні бьюті гаджети, серед яких активно виділяються смарт маски. Така маска управляється за допомогою смартфона і всього за пару хвилин ваша подруга отримає повноцінну косметичну процедуру, причому не гірше, ніж у салоні. Повірте, такий подарунок вона точно оцінить.

Незвичайний букет

Ще один подарунок, який точно сподобається вашій подрузі. Тим більше, що такі букети можуть бути абсолютно різними і складатися з різних речей, тому ви точно знайдете саме те, що підійде саме вашій подружці. Він може бути з ягід, фруктів, овочів, снеків, іноземних делікатесів, улюбленого напою та закусок до нього, різних солодощів, ну а може бути і їстівним, наприклад з косметики, грошових купюр або кульок.

Піньята

Багато хто бачив такі піньяти в американських фільмах або на дитячих святах і, напевно, самі мріяли про те, щоб спробувати розбити таку кулю з сюрпризом. Так чому б не придбати такий подарунок для вашої подруги або ж і не спробувати зробити його самостійно? Ну а наповнити його можна цукерками, маленькими повітряними кульками, серпантином, грошовими купюрами чи навіть прикрасами та аксесуарами.

Програвач

Якщо вона любить музику і їй не чужий стиль ретро, ​​то ви можете знайти для неї програвач. Тим більше, що багато музикантів кажуть, що звук вінілу набагато кращий і цікавіший, ніж ті ж пісні в цифровому форматі. Крім того, такий програвач може стати доповненням інтер'єру у її квартирі, що теж не може їй не сподобатися.

Вибирайте будь-який з цих варіантів або придумайте щось ще, головне пам'ятайте, що навіть людину, у якої все є, ви завжди можете здивувати і вручити їй щось цікаве!



Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня