Хто такий бухгалтер?

Хто такий бухгалтер?

Бухгалтер – це друга особа на підприємстві після директора, відповідальна за фінансово-господарську діяльність підприємства.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Міжнародний день Бухгалтера які легко запам'ятовуються193 привітань
Професія бухгалтера є досить цікава, дозволяє поєднувати кар’єру та сімю. Але й має свої недоліки: недосконалість податкового законодавства, часта зміна законодавчих норм, потреба в постійному удосконаленні власних знань. Відмінний працівник в бухгалтерській сфері повинен володіти такими якостями як: відповідальність, уважність, здатність виконувати роботу якісно і вчасно, аналітичні навички, здатність швидко навчатися, постійно удосконалювати рівень знань, комунікативні навички, суворе дотримання конфіденційності інформації, орієнтація на задоволення потреб клієнтів. Висококваліфікований бухгалтер не тільки бездоганно виконує свою роботу, а й вміє аналізувати, прогнозувати та прораховувати ситуацію наперед, а не просто вирішувати ситуацію, яка вже виникла.


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня