Фінансовий аналітик

Фінансовий аналітик

Фінансовий аналітик - фахівець у фінансовій області, який аналізує економічні показники підприємства і потім видає рекомендації з планування фінансової діяльності та підвищення її ефективності.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з днем працівників торгівлі які легко запам'ятовуються28 привітань
Приватні та муніципальні підприємства, консалтингові компанії. Фінансовий аналітик аналізує діяльність компанії, вивчає економічні показники, фінансову інформацію. Отримані дані використовуються для прийняття управлінських та інвестиційних рішень. Спеціаліст може впливати в прийнятті рішення при укладенні контрактів, займається підготовкою рекомендації про найбільш вдалому часу проведення операції «купівлі-продажу». Аналітик вивчає основні тенденції ринку, контролює фінанси підприємства, оцінює фінансові ризики, займаємося дослідженнями і складанням фінансових звітів. У професії фінансового аналітика не обійтися без таких якостей, як: посидючість, уважність, акуратність, наполегливість, терпіння, справедливість, прагнення доводити справу до кінця, цілеспрямованість, бажання постійно розвиватися. Фінансовий аналітик - це та людина, що віщує «погоду» на ринку і дає свої прогнози щодо того, куди дме вітер і як слід підстрахуватися у разі «дощу»