ERP-консультант (Enterprise Resource Planning)

ERP-консультант (Enterprise Resource Planning)

ERP-консультант (Enterprise Resource Planning) - фахівець з впровадження та налагодження систем, які дозволяють автоматизувати бізнес-процеси на підприємстві.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з Днем веб-майстра які легко запам'ятовуються24 привітань
ERP-консультанти працюють в компаніях-постачальниках IT-послуг, а також великих холдингах, на промислових підприємствах і в компаніях, що управляють. Конкуренція на ринку змушує керівників великих підприємств постійно шукати нові способи оптимізації бізнес-процесів, шукати нові підходи в обслуговуванні клієнтів, намагатися знизити витрати для підвищення прибутку. Для цього вдаються до допомоги інтегрованих систем управління, тобто ERP-систем. ERP-система зберігає всі дані компанії, які включають: фінанси, кадри, виробництво, склад, маркетинг і інші напрямки. ERP-консультант зобов'язаний досконально вивчити всі процеси і запропонувати конфігурацію майбутньої системи, яка б забезпечила максимальну автоматизацію процесів. Консультант детально описує існуючі процеси, визначає потреби замовника і потреби його споживачів, виявляє вузькі місця, формує проектне рішення. Далі до роботи приступають IT-розробники. По завершенні впровадження консультант допомагає співробітникам компанії підлаштуватися під роботу системи. Надалі до консультанта звертаються з метою поліпшити наявні налаштування системи. У професії важливі такі якості, як: відмінні аналітичні здібності, відповідальність, стресостійкість, вміння прогнозувати ситуацію, заручитися підтримкою співрозмовника, високий інтелектуальний рівень, комунікабельність, харизма.


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня