День сім'ї: святкуємо тепло і затишно

День сім'ї: святкуємо тепло і затишно

Обов'язково привітай своїх рідних — цілком ймовірно, що це стане для них сюрпризом, бо ж не всі знають чи пам'ятають про цей день.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з днем сім'ї які легко запам'ятовуються84 привітань, 12 листівок
Запроси свою сім'ю на веселу прогулянку або на смачну вечерю. А щоб святкування було цікавішим, і щоб кожен відчув важливість родини в його житті, поділюся з Тобою кількома ідеями. Як відсвяткувати День сім'ї 1. Зроби кожному члену своєї родини листівку з привітанням. А для привітання використай багату скарбницю українського фольклору — адже наш народ створив силу-силенну мудрих прислів'їв і приказок про сім'ю. Ось деякі з них: До свого роду — хоч через воду. Всяка пташка своє гніздо знає. Чоловік у домі — голова, а жінка — душа. При сонці тепло, при матері добро. Нема у світі цвіту цвітішого над маківочки, нема ж і роду ріднішого над матіночки. Яка гребля, такий млин; який батько, такий син. Діти, діти, де вас подіти? На піч покидати та й їсти не дати! День сім'ї. Прислів'я і приказки про сім'ю 2. Влаштуй для своїх рідних вікторину з призами! А завданнями нехай будуть загадки про сім'ю! День сім'ї. Вікторина Пестить, ніжить, і голубить розуміє, дуже любить. Я до неї пригорнуся, бо вона моя … (матуся) Хто усіх нас захищає, Матінці допомагає? З ним нічого не боюсь, Здогадались? Це… (татусь) Хитрі очі, дві косички. У веснянках ніс та щічки. Непосида невеличка називається … (сестричка) З ним ніколи не сварюся, Іграшками поділюся. Буду з ним дружити, грати. Познайомтесь, це мій … (братик) Ще голубонька рідненька – Добра, мила і старенька. Я ніколи не журюся, Бо у мене є … (бабуся) Сивий, мудрий і поважний. Заклопотаний, відважний. Всього я в житті навчусь, Бо зі мною мій … (дідусь) День сім'ї. Загадки про сім'ю 3. Затишний сімейний вечір можна завершити спільним читанням книги — звісно ж, про родину! День сім'ї. Читаємо разом Впевнений — Ти вже встиг подумати про «Кайдашеву сім'ю» Нечуя-Левицького. Якщо ж хочеться чогось новенького — почитайте книгу Мар'яни і Тараса Прохаськів «Хто зробить сніг». Тепла казка про кротячу родину неодмінно покращить вам настрій.