Декоратор

Декоратор

Декоратор - фахівець в галузі художнього оформлення інтер'єрів з використанням живопису, графічних засобів, тканин, техніки, освітлення.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з Днем художника в Україні які легко запам'ятовуються47 привітань
Досвід декоратора необхідний при оформленні приватних будинків, театрів, банкетних залів, бізнес-центрів. Декоратори затребувані в будівельних і дизайнерських майстерень, в театрах, на телебаченні, в кінокомпаніях. Багато хто займається приватною практикою. Процес роботи декоратора починається зі створення ескізу. Макет, матеріали та кошторис узгоджуються з замовником, починається підготовка креслень. Розробляються конструкторський проект і технічна документація. Створюється колірної колаж, підбираються меблі, аксесуари, оздоблювальні матеріали. Складається остаточний кошторис робіт і розподіляється бюджет. Далі декоратор контролює процес оформлення, стежить за ходом конструкторських і оздоблювальних робіт, виконує авторський нагляд, контролює терміни. Професійного декоратора відрізняє, перш за все, розвинене просторове уявлення, нестандартне творче мислення, креативність, уважність до деталей і гнучке мислення. У роботі не завадить відповідальність, старанність і комунікабельність.