Чи можна дарувати подароване

Чи можна дарувати подароване

Не можна дарувати подароване Основна причина етична - адже цей подарунок спочатку зробили вам, і по відношенню до людини, який витратив на це час і гроші, передаровування його подарунка буде елементарною неповагою. Особливо, враховуючи, що ви на пошук і покупку цього подарунка не витратите нічого, що буде неповагою і по відношенню до нового власника. Щоб безкарно подарувати цей подарунок іншій людині потрібно як мінімум бути впевненим, що перший дарувальник не дізнається про це, а також не запитає при зустрічі: «А як там поживає фондюшниця, що я тобі подарував?»

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з днем народження мамі які легко запам'ятовуються385 привітань, 10 листівок
Ще одна причина - марність подарунка. Якщо він не знадобився вам, то є ймовірність, що не стане в нагоді і іншому, так що передаровуйте подароване тільки тим людям, які точно знайдуть йому застосування. Є також повір'я, що подарунок містить в собі частинку душі дарував, але це ми залишаємо забобонним людям, які готові перетворити свій будинок у склад і ніколи не викидають навіть зламані подарунки від кого б то не було. Для затятих любителів передаровувати, що володіють неважливою пам'яттю, існує небезпека: є ймовірність подарувати річ тій ж людині, від якої ви її отримали, і нехай такий варіант здається дещо фантастичним, ситуація може вийти дуже незручна. До речі, стежте за листівками. Можна дарувати подароване У випадках, коли подарунок вам категорично не підійшов. У розвинених країнах прийнято дарувати подарунок з чеком, щоб людина могла піти в магазин, здати його і взяти щось більш підходяще. У нас можна повернути товар, тільки добряче зіпсував собі нерви, але зате можна подарувати подарунок людині, якій він дійсно стане в нагоді. Наприклад, популярний в якості подарунка в нашій країні фотоальбом можна віддати бабусі, яка до цих пір роздруковує фотографії на папері. Можна подарувати непотрібний подарунок людині з іншого кола вашого спілкування. Наприклад, футболку-сувенір від вашого колеги можна сміливо дарувати колишньому одногрупнику, який працює в іншій галузі.


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня