Банківський службовець

Банківський службовець

Банківський службовець - працівник банку з вищою економічною освітою, відповідальний за виконання банківський операцій: видачу кредитів, прийом вкладів, здійснення розрахунків тощо.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з днем працівників торгівлі які легко запам'ятовуються28 привітань
Діяльність банківського працівника ділиться на кілька блоків. Здійснення банківських операцій, розрахунково-касового обслуговування, кредитування фізичних і юридично осіб, прийом вкладів і заощаджень. Перевірка правильності оформлення платіжних документів, підготовка виписок по розрахунковому рахунку, здійснення продажу цінних паперів, обмін валют, ведення операційного журналу. Надання довідково-інформаційної інформації з банківських послуг для клієнтів. У професії банківського службовця важливі такі якості: гарна пам'ять, аналітичний розум, посидючість і уважність, стресостійкість, чесність, комунікабельність, доброзичливість, схильність до роботи з цифрами і документами. Якщо пріоритетом є кар'єрний ріст - необхідно розширювати професійний кругозір, розвивати комунікативні та управлінські навички, узагальнювати знання про роботу банку і банківської галузі в цілому. Поступово такий фахівець буде рости по службових сходах, очолить сектор, відділ, управління, департамент. Якщо він хоче стати професіоналом, йому слід якомога глибше вивчити той напрямок банківської діяльності, якому він готовий себе присвятити. В цьому випадку можна багато років працювати кредитним інспектором, приносячи все більший прибуток своєму банку, збільшуючи свій власний добробут.


Найближчі свята
20 квітня
23 квітня
25 квітня