Адміністратор ресторану

Адміністратор ресторану

Адміністратор ресторану - фахівець з управління ресторанними працівниками, а також контролем якісного обслуговування відвідувачів.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Привітання з Днем підприємця які легко запам'ятовуються52 привітань
Адміністратори затребувані в ресторанах, кафе, їдальнях і барах. Адміністратор ресторану - надзвичайно відповідальна посада, що передбачає виконання великої кількості завдань. Основою діяльності є контроль за порядком в місцях громадського харчування і підтримку позитивного іміджу компанії. Адміністратор стежить за безпекою відвідувачів, приймає скарги і пропозиція від клієнтів, залучає їх до участі в рекламних кампаніях. Адміністратор також здійснює огляд робочих місць кухарів, місць зберігання продуктів і посуду, становить робочі графіки, призначає заохочення або покарання для співробітників. У професії важливі такі якості, як: працьовитість, відповідальність, акуратність, комунікабельність, стійкість до стресів, активність, вміння працювати в команді, керувати персоналом, харизма і приємний зовнішній вигляд.